2009/11/10

Hemma...

Idag är en tung dag, e helt slut både fysiskt och psykiskt....
Varför ja är trött fysiskt är för att ja har jobbat i helgen med en konsert i skolan. Började redan Fredag eftermiddag vid halv 4 med att rigga scenen, själva bandet kom 5 och då skulle backdrop flyttas och podier byggas :) En massa att göra helt enkelt, ja var kvar till ca halv 8 sedan åkte ja hem till Johanna och åt tacos, sedan blev de film/övernattningskväll där med Johanna, mig, Linus och Alex(ander) :) de var riktigt kul, och de blev en massa skratt och flumm :D
Lördagen började med lite frukost, duscha och så var de ju kladdkakans dag, så självklart gjorde johanna en kladdkaka till hennes päron kom hem :D Mums! Efter de åkte ja vidare till råby och hem till Elias och snackade minnen och lite skit :P De var kul, saknar de faktiskt! Vid halv 7 var de hem och äta för att sedan gå ut på en lång promenad med Johan :) Vi var ute i mer än 2 timmar, man kan ju säga att man var rätt slut i benen efter de och frös en del om fingrarna :P Hehe men de var de värt!
Söndag började med att upp och äta frukost vid 10, fick lite saker hemma och sedan ner på stan och vidare till replokalen för att repa med Opera projektet, och äntligen är Cian hemma igen från Irlandsresan :D Runt halv 3 blev de lunch och Donken med linus :) sedan of till skolan för att jobba vidare inför konserten som var på kvällen :) De var riktigt kul att jobba med detta men tungt var de, denna dag var ja där till ca 23 så blev ett par timmar jobbande :)

Tack för denna helg! :D <3

Inga kommentarer: